Dobrý den, vážení,

dovoluji se na vás jménem firmy Pečovatelské byty s.r.o. obrátit s nabídkou bydlení .

Nabízím pronájem bytů 1+KK v pečovatelském domě v obci Ryžoviště okres Bruntál k dlouhodobému pronájmu s možností trvalého pobytu. Byty jsou bezbariérové, určené pro věkovou kategorii nad 65 let  a vhodné i pro pohyb na invalidním vozíku. Byty jsou nové, dispozičně dobře řešené a slunné o velikosti 28 - 32 m2, vhodné pro jednu až dvě osoby. V celém bytě je nová elektroinstalace, Ú.T. je centrální. Spotřeba vody, el.energie a topení jsou měřeny vlastními měřidly. V předsíni a kuchyni nové PVC, v koupelně s WC nová dlažba a keramické obklady včetně připojení pro pračku.  Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, sporákem, součástí je připojení pro myčku nádobí a pračku.

Dům se nachází v klidné lokalitě v blízkosti občanské vybavenosti s možností parkování před domem. Okolí domu je upravené. Náměstí a zastávky autobusů se nachází ve vzdálenosti cca 200 m od bytového domu. Jedná se o jednu z oblastí s nejčistším ovzduším v České republice.

Cena nájmu 1.600 – 1.830,-Kč podle velikosti bytu + zálohy na spotřebovanou energii. Zálohy na energie jsou ve výši 2.200,-Kč s vyúčtováním záloh 1x ročně. Nájemné společně se zálohami se hradí měsíčně. Kauce se nepožaduje.

V těchto bytech budete mít záruku nezvyšování nájmů z důvodu výstavby bytů v programu Ministerstva pro místní rozvoj a jeho dohledem nad provozováním těchto bytů.

V případě, že byste věděli či měli požadavek na toto bydlení, popřípadě měli zájem shlédnout tyto byty, prosím, kontaktujte mne na této mailové adrese.

 

 

Hana Stachová

jednatel firmy

 

Mobil: 733588719

E-mail : hanastachova@seznam.cz